Informacja: PanBilet wykorzystuje pliki cookies oraz przetwarza dane na potrzeby swoich klientów. Więcej informacji można znaleźć w naszej polityce prywatności.
Lech Janerka
koncert Lecha Janerki
17. April 2021, 20:00 Uhr
Ciechanów - Fabryka Kultury Zgrzyt, ul. Narutowicza 4 a
Ceny: 55 PLN
Organizator: Fabryka Kultury ZGRZYT Wiera Dąbrowska -Gortat
Sprzedaż do: 17. April 2021 um 19:00 Uhr
Strona organizatora: https://fkzgrzyt.panbilet.pl

Zapraszamy na niezwykłe wydarzenie jakim będzie koncert Lecha Janerki

Lech Janerka zadebiutował na festiwalu piosenki studenckiej w 1978 roku, ale prawdziwym początkiem kariery było powstanie zespołu Klaus Mittfoch. Założona w 1981 roku grupa zadebiutowała dwoma singlami wydanymi dwa lata później. w 1984 roku ukazał się jedyny album zespołu. Płyta ta do dziś przez wielu uznawana jest za najważniejszą polską płytę.
W tym samym roku Lanerka opuścił zespół i rozpoczął karierę solową.

Dyskografia:

Klaus Mittfoch:
- Klaus Mittfoch, Tonpress 1985
Lech Janerka:
- Historia podwodna, Tonpress 1986
- Piosenki, Polskie Nagrania 1989
- Ur, Intermal 1991
- Bez prądu (live), Radio Łódź 1993
- Co lepsze kawałki (kompilacja), Sonic 1993
- Bruhaha, MJM 1994
- Dobranoc, Koch International 1997
- Gold (kompilacja), Koch International 1998
- The Best Of (kompilacja), Koch International 1999
- Fiu fiu, BMG 2002
- The Best, MTM 2005
- Plagiaty BMG 2005.

Proszę czekać - trwa ładowanie...
bilety na miejsca
nienumerowane
Inne wydarzenia z tej okolicy
18. Februar 2021
19:00 Uhr
|
|
576
|
0
18. Februar 2021
19:00 Uhr
27. November 2020
19:00 Uhr
|
|
0
|
0
27. November 2020
19:00 Uhr
10. November 2020
19:00 Uhr
|
|
610
|
0
10. November 2020
19:00 Uhr
29. November 2020
15:00 Uhr
|
|
0
|
0
29. November 2020
15:00 Uhr
9. Oktober 2020
19:00 Uhr
|
|
30
|
0
9. Oktober 2020
19:00 Uhr
28. November 2020
15:00 Uhr
|
|
0
|
0
28. November 2020
15:00 Uhr
Abyśmy mogli lepiej dopasować wyświetlane wyniki, wybierz swój region :